Izdvajamo

 

PROGRAM
Provođenja javne rasprave o Nacrtu budžeta Grada Prijedor za 2023. godinu

Javna rasprava o Nacrtu budžeta Grada Prijedor za 2023. godinu provešće se u periodu od 05.12.2022. godine do 12.12.2022. godine sa ciljem obezbjeđivanja učešća javnosti kroz zainteresovane grupe građana , nevladine organizacije i korisnike budžeta Grada Prijedor u procesu donošenja Rebalansa budžeta i njihovom učešću u predlaganju primjedbi, prijedloga i sugestija.
Primjedbe, prijedlozi i sugestije će se uobziriti za konačno utvrđivanje Prijedloga budžeta Grada Prijedor za 2023. godine.
Javna rasprava će se održati elektronskim putem, na sljedeće načine:
1. Na internet stranici Grada Prijedor link u dijelu Grad Prijedor/Gradska uprava/budžet/informacije link možete naći sav dostupan materijal za provođenje javne rasprave o Nacrtu budžeta Grada Prijedora za 2023. godinu.
2. Na internet stranici Grada Prijedor link možete dati svoje primjedbe i sugestije o Nacrtu budžeta Grada Prijedora za 2023. godinu u obrascu Javne rasprave o Nacrtu Rebalansa budžeta.
3. Na internet stranici Grada Prijedor možete se ulogovati na aplikaciju eCitizen gdje će Vam biti dostupni svi materijali za provođenje javne rasprave o Nacrtu budžeta Grada Prijedora za 2023. godinu. Putem iste aplikacije možete dati svoje primjedbe i sugestije link
4. Putem mail adrese Kontakt e-mail možete dati svoje primjedbe i sugestije o Nacrtu budžeta Grada Prijedora za 2023. godinu
5. U pisanoj formi putem info pulta Grada Prijedor na kome će zainteresovani građani i nevladine organizacije moći preuzeti Nacrtu budžeta Grada Prijedora za 2023. godinu.
Kontakt telefoni: 052/245-163 i 052/245-164

GRADONAČELNIK
Slobodan Javor

PUTNIČE,

TO ŠTO SI SAD TI,

TO SAM NEKAD BIO JA!

A TO ŠTO SAM SAD JA,

TO ĆES JEDNOM BITI TI!

Sa jednog nišana sa mezarija u Kozarcu