Izdvajamo

 

– Nacrt urbanističkog plana Kozarac u Prijedoru i kontakt područja za period 2019-2039. godine biće izložen na javni uvid od 9. jula do 9. avgusta, najavljeno je danas iz Odjeljenja za prostorno uređenje ovog grada.
Prostornoplanski dokument biće izložen u prostorijama ovog odjeljenja, Instituta za građevinarstvo Banjaluka i mjesne zajednice Kozarac i može se pogledati svaki radni dan od 8.00 do 15.00 časova.

Nacrt će biti objavljen na stranici grada, a usmena tumačenja izloženog materijala mogu se dobiti u kancelarijama 53 i 55 Odjeljenja za prostorno uređenje Gradske uprave Prijedor.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na materijal ili upisom u knjige primjedbi u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili u formi dopisa Odjeljenju za prostorno uređenje ili na adresu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Datum i mjesto održavanja javne prezentacije materijala biće naknadno objavljeni.

 

agencije

Samo oni koji se plaše da zauzmu neki stav u životu, prihvataju na sebe ulogu dobre duše. Uvijek je neuporedivo lakše vjerovati u sopstvenu dobrotu, nego se sukobiti sa drugima i boriti se za svoja prava. Sigurno je lakše otrpjeti uvredu ne uzvrativši je, nego smoći hrabrost i upustiti se u borbu sa jačim od sebe; uvijek možemo reči da nas bačeni kamen nije pogodio, a onda tek noću, u samoći, oplakivati, svoj kukavičluk... Trgni se čovječe.