Izdvajamo

 

Gradonačelnik Prijedora, Dalibor Pavlović i predsjednik Skupštine Grada Prijedora, Mirsad Duratović, sastali su se danas sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država u BiH, Erikom Nelsonom.

Predstavnici Gradske uprave ambasadora su upoznali sa aktuelnom situacijom u Gradu Prijedoru, te planovima za budućnost i zacrtanim ciljevima. Na sastanku je poručeno da je nova gradska vlast, na čelu sa Gradonačelnikom i predsjednikom Skupštine, okrenuta ka budućnosti i da su im u njihovom radu prioritet građani.

Na sastanku se razgovaralo o dosadašnjoj saradnji, te je usaglašeno da će ista, biti nastavljena i u budućnosti. Grad Prijedor je povodom Dana Grada dodijelio zahvalnicu Američkoj agenciji za međunarodni razvoj (USAID BiH) za aktivnosti i postignute rezultate od značaja za Grad Prijedor.

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u BiH, Erik Nelson, na kraju sastanka poželio je sreću u daljem radu Gradonačelnika i predsjednika Skupštine grada, sa porukom da se malim koracima može stići daleko.

Današnjem sastanku prisustvovali su i šef Kabineta gradonačelnika, Danijela Dodoš, dok je sa ambasadorom u delegaciji došla i šefica Kancelarije Ambasade SAD u Banjoj Luci, Brajana Pauers.

Kabinet Gradonačelnika

Služba za informisanje

... I kao uvijek, naša dijaspora stupa na scenu, ona koja na svojim plećima već godinama vuče ovu zemlju i neda da propadne. Poznati i nepoznati ljudi javljaju se...