Izdvajamo

GRAD PRIJEDOR

MJESNE ZAJEDNICE KEVLJANI I KAMIČANI

Savjeti mjesnih zajednica

Na osnovu dopisa Odsjeka za mjesne zajednice Gradske uprave Grada Prijedor, br: 20-016-1-45/19, Savjeti mjesnih zajednica daju:

OBAVJEŠTENJE

Obavještavaju se građani mjesnih zajednica Kevljani i Kamičani da su u toku aktivnosti podnošenja zahtjeva za priključenje objekata na izgrađenu vodovodnu mrežu u podprojektu:

“Izgradnja tercijarne vodovodne mreže sa kućnim priključcima naselja vezanih za sistem vodosnabdijevanja „Crno Vrelo“ na području Grada Prijedor“, kao i aktivnosti oko potpisivanja ugovora.

Popunjavanje zahtjeva i potpisivanje ugovora se može obaviti svaki radni dan u periodu od 8:00 do 15:00 sati u prostorijama Regionalne kancelarije Kozarac, a dodatne informacije možete dobiti na telefon 052/344-472.

Savjeti mjesnih zajednica

Kevljani i Kamičani


SPISAK PODNOSIOCA ZAHTJEVA ZA PRIKLJUČENJE SVOJIH OBJEKATA NA IZGRAĐENU VODOVODNU MREŽU U PODPROJEKTU „IZGRADNJA TERCIJARNE VODOVODNE MREŽE SA KUĆNIM PRIKUUČCIMA NASEUA VEZANIH ZA SISTEM VODOSNABDJEVANJA „CRNO VRELO" NA PODRUČJU GRADA PRIJEDOR" MZ KEVLJANI

Doticni Ramo Besic je reko istinu. Barem ja uvijek zeljno ocekujem cetvrtak, bas iz ovog razloga. Da bi vidio ove lijepe slike iz naseg prekrasnog Kozarca, i da procitam koji haber. Moze to biti i sitnica, mozda slika ukalamljene vocke, da meni vec bude toplo oko srca. Hvala puno za ovaj trud, na slikama i haberu i samo dalje tako.

Četvrtak