Izdvajamo

Tradicionalno „Veče sanskih frizera” održano je protekle subote u Sanskom Mostu po osamnaesti put, uz učešće velikog broja vlasnica frizerskih salona iz našeg grada, te njihovih gostiju odnosno mušterija. Prema riječima Minele Islamčević, predstavnice organizatora, ovaj događaj je godinama prerastao u lijepu tradiciju.

Prema njenim riječima, u sklopu ovog događaja svake godine se organizuje bogata tombola, a prikupljeni novac se usmjerava u humanitarne svrhe. Ovoga puta, sav prihod u iznosu od 1.667,00 KM uručen je porodici Zulić, kojima je prije nekoliko dana izgorila porodična kuća u sanskom selu Vrše. Ovim gestom frizerke Sanskog Mosta pokazale su koliko veliko srce imaju.


Inmedia


Poziv u akciju za kupovinu zemljišta za proširenje Šehidskog mezarja u Kamičanima

Doticni Ramo Besic je reko istinu. Barem ja uvijek zeljno ocekujem cetvrtak, bas iz ovog razloga. Da bi vidio ove lijepe slike iz naseg prekrasnog Kozarca, i da procitam koji haber. Moze to biti i sitnica, mozda slika ukalamljene vocke, da meni vec bude toplo oko srca. Hvala puno za ovaj trud, na slikama i haberu i samo dalje tako.

Četvrtak