Izdvajamo

Cetvrtak, vrijeme tmurno, ali za ovo doba godine izuztno puno naroda u carsiji. Naravno tu je i Sejdo sa svojom robom, varganji, divlje jabuke, tursija i jos svasta ponesto. Vrijedni Sejdo uvijek raspolozen i nasmijan.

Kad odem u Kozarac,  navratim kod prijatelja , pa tako cesto navratim i kod Hife, tek  toliko da se upitamo za zdravlje , sta ima novo, a naravno i popricamo o ovoj nasoj stranici. On je uvijek u nekom poslu, a ja da ga nesmetam puno samo na kratko i ode ja dalje.

Danas oteljeno tele, uspjeli smo pomoci bez veterinara, pa nas to cini sretnim.

Juce sam isao i u kestenje, pa sam gore u sumi nasao i lisicije rupe, a kako je uskoro sezona lova ova slika ce lovcima biti zanimljiva.

Najdraze fotografije su mi od djece i omladine.

Naravno da sam opsjednut nasim lijepim kucama. Nazalost. vecina ih je praznih, ali ja volim da ih vidim ovako lijepe. Kad prolazim ovim nasim sokacima, nesto mi u grudima i kroz cijelo tijelo, neka toplina. Neka dragost u meni, nisam bas tako nadaren da je mogu opisati rijecima. Vjerujem i oni koji su nadareni pisanjem da nemogu ovu dragost i milinu opisati. To se moze samo osjetiti.

 

 

Ovo su Brdjani.

Do slijedeceg cetvrtka, pozdrav iz svee snage.

Nijaz

"Ako pravdu ne nađeš na ovozemaljskoj sudnici, svoju parnicu usmjeri ka ahiretskoj sudnici, gdje će svjedoci biti meleki, gdje su sve tužbe brižno čuvane i gdje je sudija Najpravedniji i Najmudriji od svih!"

Aid el-Karni