Izdvajamo

Bajram prosao,jos se obilazi komsiluk i familija za bajram.Predizborna kampanja je sad najaktivnija i svi se bore za svoje glasace.

Kod nas su po mom misljenju dvije stranke aktivne a ostali cini mi se tapkaju.Ja sam misljenja da treba da izadjemo na izbore i da glasamo a na svakom je za koga ce da glasa.

Malo sam se vozao unaokolo, malo naroda sam sretao. Obicno su svi zauzeti sa nekim poslovima,neko gradjevinom, neko vocem a neko bastom.Obicno kad vidim djecu odmah fotografisem,djeca su moja slabost,jer sa djecom pravim najljepse fotografije.

Said Mujanovic covjek o kome imam zelju malo vise da pisem,ali nikako da ga sretnem a da ima vremena.Kaze puno posla ,treba sve na vrijeme da zavrsi i musteriju da zadovolji.Za ovaj put samo ova slika, a vise za neki drugi put.Mozda slijedeci cetvrtak.

 

"U ovoj novoj godini želim da moji pravi prijatelji ostanu kakvi jesu, te da ih steknem još puno više, to je nešto što teško nađeš a lako možeš da izgubiš. Prijatelji u kojima možemo potražiti najveću podršku. Znamo da će ostati uz nas nevažno kamo nas vodio naš lični put. Naravno i njima želim sve najbolje kao i sebi u ovoj novoj godini." Šerif Jaskić - Hifo