Izdvajamo

Maloljetna osoba upala je noćas u rijeku Sanu oko 2:10 časova a potraga i dalje traje.

Kako nezvanično saznajemo sa prijedorskog splava u rijeku Sanu upala je sedamnaestogodišnjakinja iz Prijedora.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Prijedor od momenta dojave do ranih jutarnjih časova tragali su za nestalom osobom ali bez rezultata.

Portparolka CJB Prijedor Zvezdana Alendarević je potvrdila da je policiji oko 2:10 časova prijavljeno da je maloljetna osoba upala u rijeku Sanu sa splava nedaleko od gradskog mosta.

-Vatrogasci su pretraživali rijeku a angažovani su i ronioci specijalne jedinice policije. Nažalost, potraga je za sada bez rezultata, a trebali bi joj se priključiti i pripadnici Civilne zaštite Prijedor – dodala je Alendarevićeva.

Nezvanično saznajemo da je u rijeku Sanu upala sedamnaestogodišnja djevojka iz Prijedora a potragu ometa i visok vodostaj.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić


Ko je na portalu: 1146 gostiju i nema prijavljenih članova

kozaracki izleti 03.jpg

Čitanje knjiga oplemenjuje razum, donosi mnoge pouke i vrijedne savjete i čovjeka osvjetljava mudrošću. Čovjek koji mnogo čita knjige lijepo i elokventno govori, zna usrećiti druge, utješiti ih, dati valjan savjet. Druženje s takvim čovjekom bolje je od svakog sijela, ono je slasno za svaki um i dušu. Mudrost koju on prenosi poput je bilja koje svoj plod daje uvijek.