Izdvajamo

Sve je krenulo u četvrtak ujutro kada su radnici Dite kazali da nemaju novca za reklamu i da mogu samo pozvati građane da nađu njihove proizvode na policama.

Ovaj tekst je izazvao mnogo pažnje u javnosti. Prenijeli su ga brojni mediji, a hiljade ljudi ga je podijelilo na svom Facebook profilu čime su osigurali besplatnu reklamu za Ditu. Osim toga, brojna udruženja su se uključila u kampanju koja se uglavnom odvija putem društvenih mreža.

Komentari građana uglavnom idu u sličnom smjeru. Ditini proizvodi kvalitetom sigurno ne zaostaju za konkurencijom, ali tuzlanska kompanija ne može parirati velikim korporacijama koje ulažu ogomna sredstva u marketing i čiji su proizvodi mnogo bolje i više zastupljeni u marketima.

Osim toga, svi oni koji su koristili Ditine proizvode tvrde da su odlični i da više ne kupuju strane deterdžente. Nadamo se da će Facebook kampanja barem malo nadomjestiti razliku u ulaganju u marketing i da će se odraziti na prodaju Ditinih proizvoda u narednom periodu, piše biznisinfo.ba.

faktor.ba


Ko je na portalu: 314 gostiju i nema prijavljenih članova

srusena dzamija-001.jpg

citiramo:

U redu, ja sam izdajnik srpstva, a vi svi koji ste ćutali ste izdajnici čovečanstva."