Izdvajamo

Udruženje Prijedorčanki

Muharema Suljanovića 52, Prijedor
Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
tel/fax: 052215635

Broj:01-16/2016
Dana:05.04.2016.

O  G  L  A  S

Udruženje Prijedorčanki "Izvor" želi proširiti svoj tim, te zato tražimo saradnika\icu koju bismo angažirali na projektima koje trenutno provodimo.

Potrebna nam je mlađa osoba koja posjeduje interes za područjem kojim se bavimo, a poželjno bi bilo znanje\obrazovanje iz slijedećih sektora: pravo, psihologija, ekonomija, informatika, iako to nije glavni preduslov.

Nije nam bitno da li imate radno iskustvo, bitno nam je samo da ste spremni da učite i da date sve od sebe. Također nam je bitno da ste otvoreni, fleksibilni, organizirani i poštujete zadane rokove. Pored toga što je plaćena, ova pozicija vam omogućava odlazak na veliki broj radionica i edukacija, kao i putovanja po našoj zemlji i regionu.

Ukoliko ste zainteresirani pišite nam na e-mail adresu Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli., ili proslijedite dalje kako bismo što prije pronašli dobru/og saradnicu/ka.

Udruženje Prijedorčanki  "Izvor" Prijedor

 

“Želja nam je da se Bosna i Hercegovina razvija u miru. Mi ne želimo nikakve podjele, jer je ovo naša jedina domovina za koju su se borili naši najbolji sinovi, naša sabraća i mi ćemo morati stati jednog dana pred njih i morat ćemo im kazati šta smo uradili za našu domovinu, za koju su oni dali svoje živote”, izjavio je danas u Prijedoru ministar za boračka pitanja u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine Salko Bukvarević na Svečanoj akademiji održanoj povodom 25. novembra (2016. god.), Dana državnosti Bosne i Hercegovine, javlja Anadolu Agency (AA).